Biroul din București, situat în Globalworth Plaza, va fi condus de David Canta, cel mai recent director asociat și co-fondator al firmei Momentum Consulting din București. El se va concentra pe supravegherea creșterii și dezvoltării prezenței Avison Young în România, prin deservirea clienților noi și existenți și gestionarea operațiunilor zilnice ale biroului.

De asemenea, se alătură agenției Avison Young și alți angajați ai Momentum Consulting: Gabriel Munteanu, director de evaluare și consultanță, Alina Mocanu, asociat senior și Emanuel Romanu, asociat. Munteanu va fi responsabil pentru activitatea de consultanta si evaluare a imobilelor comerciale in Romania, in timp ce Mocanu si Romanu se vor concentra pe închirierea de birouri.

“Biroul din București constituie o nouă etapă în strategia noastră de expansiune în Europa. Suntem bucuroși să deschidem primul nostru birou în România și cu această ocazie biroul cu numărul 80 la nivel global. Credem că Bucureștiul este o piață subdeservită, care oferă un mare potențial pentru noi investiții locale, naționale și internaționale. Bucureștiul, cu o forță de muncă tânără și educată, este o poartă spre Europa Centrală și de Est și se aliniază bine cu alte operațiuni pe care le avem în Europa. Noul birou din București ne va spori abilitatea de a facilita tranzacții pe mai multe piețe de ambele părți ale Atlanticului’’, a declarat Mark E. Rose, Președinte și CEO al Avison Young. 

La Avison Young, Canta va colabora îndeaproape cu Hiren Thakar, director al Avison Young și vicepreședinte senior al firmei Corporate Strategy.

Agenția are 80 de birouri și peste 2400 de profesioniști în domeniul imobiliar în Canada, SUA, Mexic și Europa. (sursa: profit.ro)