În dorința noastră de a transmite mai bine cine suntem și cum facem lucrurile, am realizat că suntem foarte preocupați de o abordare modernă față de industria noastră, oferind cele mai noi soluții și făcând lucrurile în mod diferit.

Deci suntem întotdeauna cu un pas înainte.

Ne gândim și acționăm în funcție de modul în care se realizează și se aplică consultanța în construcții în clădirile de astăzi și de mâine. Nu suntem blocați în trecut.

Cu toate acestea, suntem aceeași echipă, pasionați de ceea ce facem și ne-am angajat să obținem cele mai bune rezultate.

Aceste valori sunt acum reflectate în logo-ul și site-ul nostru. Vă invităm să verificați toate actualizările aici.

www.briskgrp.com

 

Despre companie

Într-o industrie în care prezentul se luptă încă cu trecutul, am ales o parte complet diferită. Am ales viitorul.

Suntem Brisk Group, o companie specializată în servicii de consultanță în domeniul construcțiilor, cu birouri în Londra, București și Chișinău. Lucrăm și ne dezvoltăm cu gândul la VIITORUL consultanței în industria construcțiilor.

Schimbarea are loc non-stop. Suntem întotdeauna cu un pas înainte, inovând constant la toate nivelurile.

Suntem una dintre cele mai bune opțiuni pe care le aveți când doriți să gestionați proiectul și costurile. Știm ce înseamnă "buget", "în timp util" și "calitate promisă", nu doar pentru că am învățat de la cei mai buni, ci și pentru că ne-am dezvoltat prin proiecte complexe și mari provocări.

Avem experiență, proceduri și o echipă care poate livra la standarde internaționale proiecte de orice dimensiune în retail, industrial, logistic, rezidențial, birou, hotel, transport și infrastructură, distribuție, energie, industria farmaceutică sau sectorul guvernamental.