“Renault Bucharest Connected este unul dintre cele mai importante proiecte pe care le dezvoltăm în prezent, marcând prima noastră investiție în zona de vest a Bucureștiului și, mai ales, continuarea unui parteneriatpe termen lung cu Groupe Renault România. Iar sprijinul acordat de un investitor precum BCR în dezvoltarea acestuia reprezintă o recunoaștere extrem de importantă a calității clădirilor din portofoliul nostru și susține misiunea noastră de a ne consolida poziția în topul companiilor pe piața de birouri”, a declarat Mihai Zaharia, Director al Departamentului de Investiții și Piețe de Capital al Globalworth.

Renault Bucharest Connected, viitorul sediu al Grupului Renault Romania, este in constructie si va fi finalizat in prima parte a anului viitor. Structura clădirii a fost deja finalizată, fațadele sunt executate în proporție de 90%, iar lucrările de finisare interioară pentru unele dintre etaje sunt de asemenea complete.

Proiectul va avea o suprafață de 47.000 de metri pătrați de spații de birouri clasa A și va include un showroom pentru vehiculele Groupe Renault România, 1.000 de locuri de parcare, un amfiteatru cu o capacitate de 350 de locuri, dar și alte facilități precum un restaurant și un cabinet medical. (sursa: constructiv.ro)