Proiectul Globalworth Campus include trei clădiri, prima fiind cea in care Amazon a inchiriat cinci etaje cu o suprafata totala de peste 13.000 mp. Suprafața totală a clădirilor este de 88.000 mp. 

Globalworth este unul dintre cei mai mari investitori în clădiri de birouri de pe piața românească, printre proiectele la care compania lucrează numarandu-se si noul sediu Groupe Renault din zona Preciziei.

Noul centru va crea 650 de noi locuri de muncă în domeniul tehnologiei. Gigantul din domeniul comerțului electronic are deja 1.000 de angajați în România și a investit peste 100 de milioane de euro în ultimii 13 ani.

Biroul din București este situat în partea de nord a orașului si include un nou centru de inginerie și pentru dezvoltare tehnologică, inclusiv pentru testarea și dezvoltarea soluțiilor lingvistice pentru Alexa.
Echipa românească va colabora îndeaproape cu echipele din Dresda, Germania și Seattle, SUA, în dezvoltarea cloud-ului din întreaga lume.
Amazon are centre de cercetare si dezvoltare în Germania, Irlanda, Olanda, Polonia, România, Spania și Marea Britanie. În regiune cea mai importantă prezență a Amazon este în Polonia unde sunt aproape 10.000 de angajați și cinci centre logistice.  (Sursa: hotnews.ro)