Affidea Romania, subsidiara locala a Grupului Affidea, lider european in servicii performante de diagnostic imagistic, ambulatoriu si tratament, a inaugurat Clinica Affidea Sema, in cadrul Sema Parc, la parterul Cladirii Berlin.

Berlin este una dintre noile cladiri de birouri de clasa A din Sema Parc certificate Breeam Excellent ”in use” si permite acomodarea unei clinici medicale specializate. Cladirea se afla in zona vestica a proiectului de reconversie urbana Sema Parc, accesibila cu usurinta din orice parte a orasului, greatie conexiunii directe la infrastructura orasului si la toate mijloacele de transport in comun, inclusiv metrou, statia ”Petrache Poenaru” fiind de altfel in imediata apropiere. Disponibilitatea locurilor de parcare si accesibilitatea cu masina personala in imediata apropiere a cladirii sunt alte doua elemente importante pentru care pacientii si vizitatorii clinicii vor avea tot confortul necesar.

„Suntem incantati sa incheiem aceasta tranzactie cu o clinica medicala, lider in servicii de diagnostic imagistic de inalta performanta. Comunitatii noastre de afaceri din Sema Parc i se adauga serviciile medicate specializate, de inalta clasa, asigurate de o clinica valoroasa.„ – a declarat Tina Virlan, Lease Manager River Development.

„Affidea Sema este cea mai noua clinica din cele 46 pe care Affidea Romania le detine la nivel national, fiind dotata cu echipamente medicale ultraperformante in care componenta de inteligenta artificiala (AI) pozitioneaza investigatiile imagistice la un nivel nemaiintalnit pana in prezent. Asa cum i-am obisnuit pe pacientii nostri, si in aceasta locatie, oferim servicii medicale la standarde internationale, accesibile oricarei categorii de public - atat decontate prin CAS, cat si in regim privat. Pacientii beneficiaza de o gama larga de consultatii de specialitate, servicii de diagnostic imagistic ultraperformante, analize de laborator, precum si un centru modern de fizio si kinetoterapie,” a adaugat Razvan Predica, Countries CEO Romania si Ungaria.

„Ma bucur ca am putut contribui la strategia mixului de chiriasi din Sema Parc si ca parterul cladirii Berlin din proiect a bifat toate cerintele necesare din brief-ul initial pentru spatiul pe care l-a cautat Affidea”, a spus Oliver Derksen, Associate Director | Office Division Knight Frank Romania

 

River Development este un investitor si dezvoltator imobiliar cu capital romanesc, cu activitate de peste 18 ani pe piata locala, sustinut de o echipa de profesionisti cu o vasta experienta in planificarea, dezvoltarea si gestionarea proiectelor imobiliare de mare anvergura. River Development dezvolta doua dintre marile proiecte de reconversie urbana ale capitalei: Sema Parc - situat pe Splaiul Independentei - cca. 1.000.000 mp GBA si The Light - situat pe

Bulevardul Iuliu Maniu, cca. 150.000 mp GBA. Ambele sunt situate in zona central-vestica a capitalei si se afla in diferite stadii de dezvoltare.

River Develoment are in portofoliu peste 150.000 mp (GLA) de spatii de birouri si a livrat in ultimii patru ani peste 38.000 de metri patrati de cladiri noi clasa A, in cadrul proiectului Sema Parc, prin cele trei cladiri clasa A - Bruxelles, Paris si Berlin. Acestui portofoliu s-au adaugat recent aprox. 31.500 mp (GLA), prin receptionarea cladirilor London si Oslo. Toate proiectele recent dezvoltate sau in constructie sunt certificate dupa standardele Breeam pentru cladiri verzi, cu ratingul Excellent.