AEW Europe este una dintre companiile europene de top în administrarea investițiilor imobiliare, operând 9 birouri în întreaga Europă, cu peste 280 de profesioniști.

“Suntem încântați să oferim această poziție lui Rob, care va asigura continuitatea în managementul afacerilor noastre europene. Ca  și Chief Investment Officer el a contribuit la creșterea afacerii în ultimii cinci ani, precum și la extinderea bazei de clienți și a categoriei de produse” a afirmat Jeffrey Furber, Președinte al AEW Europe. 

Rob Wilkinson a comentat: “Sunt încântat că mi se oferă oportunitatea de a conduce platforma noastră europeană și aștept cu nerăbdare colaborarea cu echipa de senior management în vederea creșterii viitoare a afacerii. Cum piața continuă să crească, AEW Europe este bine situată pentru a beneficia de oportunitățile existente pe piețele actuale”. 

Înainte de a se alătura echipei AEW Europe, Rob Wilkinson a deținut diferite funcții în cadrul Goodman Group, UBS Investment Banking și Eurohypo. Absolvent al Universității din Cambridge, Rob Wilkinson și-a început cariera ca auditor în cadrul KPMG. Rob Wilkinson a ocuit anterior în Paris și Bruxelles și vrobește fluent limba franceză.

Jean Lavieille a fost de asemenea numit Director General Delegat al AEW Europe SA până la 31 ianuarie 2015, după care va prelua rolul de Senior Advisor, așa cum a fost anunțat anterior.

 

(sursa: AEW Europe)