AEW Europe a lansat o serie de fonduri imobiliare de private equity real dom 2001 iar în prezent gestionează peste 18 miliarde de euro în mai multe fonduri și conturi separate.

 

Russell Jewell, Head of Private Equity Funds în cadrul AEW Europe a afirmat: “Prețurile pieței actuale furnizează oportunitatea de a achiziționa proprietăți de birouri la valori reduse și la un moment atractiv în ciclul lor. Fondul va beneficia de capacitatățile platformei noastre europene cu echipe locale experimentate, specializate în investiții cu valoare adăugată”.

 

Carsten Czarnetzki, fund manager pentru Europe Value Investors a afirmat: “Strategia fondului este de a profita de avantajele cererii puternice pentru active imobiliare de maxim potențial și stabilizate, țintind cele mai lichide piețe europene. Vom investi in birouri care pot fi gestionate și repoziționate ca active majore pentru a profita de această cerere. ".

 

AEW Europe este un manager de investiții imobiliare principal din Europa cu 9 birouri în întreaga Europă, iar grupul are peste 270 de angajați responsabili pentru managementul unor proprietăți în valoare de 18 miliarde de euro. (sursa: AEW Europe)