Cum a luat naștere societatea dvs. de pază și protecție si pompieri? Care era situația pe piață în acel moment?

Fondatorul SSG, absolvind o institutie de profil cu studii aprofundate in domeniul SPSU (servicii private pentru situatii de urgenta si stingere incendii) si urmand studii in domeniul securitatii private, a decis sa infiinteze conform normelor in vigoare de la acel moment, doua societati cu capital privat, una in domeniu securitatii si una in domeniul SPSU.

Dorinta de infiintare a acestor societati s-a conturat si in urma stadiului pietei in domeniu securitatii si SPSU de la acel moment, care din opinia sa, calitatea si profesionalismul serviciilor era la un nivel mediu, ceea ce l-a ambitionat ca prin intermediul societatilor nou infiintate sa presteze servicii cu accent mare pe profesionalism si calitate.

Care sunt serviciile oferite de dvs.?

Serviciile oferite sunt: servicii de paza si protectie (consultanta in domeniul securitatii private, servicii de paza umana, de monitorizare prin dispecerat avizat de IGPR si interventie rapida cu ehipaje calificate prin agenti de interventie special antrenati in acest sens, servicii de instalare si intretinere/mentenanta sisteme de securitate antiefractie si video); de asemenea, servicii private pentru situatii de urgenta (servicii de prevenire si lupta împotriva incendiilor si de prevenire a acestora, administrarea si functionarea corpurilor permanente de pompieri si a corpurilor auxiliare de pompieri, instalarea si intretinerea/mentenanta sistemelor de securitate la incendiu)

 Cum ar putea beneficia proprietarii și administratorii de imobile comerciale de serviciile dvs.? Aveți pachete sau servicii speciale pentru acest gen de proprietăți?

Aceasta categorie de beneficiari pot opta pentru serviciile oferite de SSG prin accesarea site-ului nostru www.ssg.ro, prin contactarea telefonica sau email a agentilor nostri de vanzari, prin solicitarea unei oferte personalizate.

Ca si pachete de servicii, pentru achizitia de servicii de paza umana, serviciile de monitorizare si interventie rapida se acorda gratuit un numar nelimitat de interventii rapide, insa si aceste oferte pot sa difere in urma auditului efectuat de reprezentantii SSG la locatia beneficiarului si in functie de cerintele minime de securitate prevazute de Legea 333/2003 si Hg 301/2012.

Cu ce vă diferențiați pe piața? Valori, clienți etc.

Principala diferenta, prin care se remarca SSG, este reprezentata de calitatea serviciilor si profesionalismul angajatilor nostri, o alta diferenta o reprezinta experinta SSG in a oferi clientilor sai servicii integrate de securitate (paza + sisteme de securitate + SPSU) in bugete si conditii reciproc avantajoase si care nu afecteaza calitatea serviciilor prestate de SSG.

Calitatea serviciilor prestate de SSG si cerinta mare din partea  pietei de a alege ca furnizor pentru servicii de paza si SPSU societatea noastra SSG, s-au concretizat si in cifra de afaceri a societatii care in anul 2020 s-a incadrat pe locul I la nivel national in domeniul SPSU.

Ce părere aveți despre provocările de astăzi în domeniul pazei și protecției în domeniul imobiliarelor? Ce soluții aveți pentru acestea?

Cat tine de provocari, pentru reprezentantii SSG, lucrul in acest domeniu si prioritizarea calitatii de prestare a serviciilor, este mai mult decat un job, este o placere de a studia si de a gasi noi solutii optime pentru asigurarea securitatii pazei si protectiei in domeniul imobiliar si domenii mai mult sa mai putin conexe, precum retail, fashion, industrial, naval, logistic etc., unde ne putem lauda cu: valiza de alarma antiefractie si video, drone pentru stingere incendii.