Zitec avea la sfarsitul anului trecut peste 90 de membri in echipa, iar de la inceputul anului 2014 si pana in prezent, a recrutat deja 18 colegi noi. Jumatate dintre acestia au ocupat pozitii in departamentul de web development (PHP si .NET), 17% s-au alaturat echipei de Online Marketing, iar restul s-au alaturat, in proportii egale, departamentelor de Quality Assurance, SysOps, respectiv HR si Operatiuni.

 

„In prima jumatate a anului 2014, echipei Zitec i s-au alaturat atat specialisti cu experienta profesionala dovedita in domeniu, cat si persoane care se afla in primii ani de cariera”, a declarat Florentina Greger, HR Manager Zitec.

 

Incepand cu 1 iulie in cadrul Zitec au inceput si programele de internship, avand ca durata trei luni, pe zona de programare PHP, Drupal, Magento, Ruby on Rails si Quality Assurance. Participantii selectati beneficiaza de o perioada de training, urmand sa lucreze ulterior alaturi de angajatii Zitec pe proiecte. In functie de evolutia lor pe parcursul programelor de internship, au sansa de a se alatura permanent echipei.

 

Recent, Zitec si-a extins spatiul de birouri cu inca un etaj in cladirea Phoenix Tower, ocupand in prezent peste 1.750 mp ce permit gazduirea, in total, a peste 150 de colegi, astfel incat spatiul de lucru per angajat sa se mentina peste media de 10 metri patrati oferita in industrie. (sursa: wall-street.ro)