Xerox îşi consolidează astfel operaţiunile din Iaşi, prin dezvoltarea unui centru de afaceri, dispus pe cinci niveluri, unde lucrează 450 de persoane. Compania este prezentă în componenta office a ansamblului Palas din decembrie 2013, când a închiriat 1.000 mp în aceeaşi clădire de birouri.  

 

Xerox are peste 2.000 de angajați în România, cu 1.750 de persoane în Iași, dintre care 450 lucrează în clădirea UBC 3 din Palas.

"Urmărim să ne creștem prezența în clădirea din Palas printr-un număr total de 60 de locuri de muncă full time, într-o varietate de domenii", a declarat Florentina Vasiliu, manager de Resurse Umane la Xerox România & Albania. 

 

Cu sediul în Norwalk, SUA, Xerox are peste 140.000 de angajați, care asistă clienți din peste 180 de țări. Xerox oferă servicii de business, echipamente de imprimare și tehnologie software și hardware pentru managementul informației - de la date, la documente.

 

Iulius Group deţine o reţea de retail care cuprinde patru shopping mall-uri (Iulius Mall Iaşi, Iulius Mall Timişoara, Iulius Mall Cluj, Iulius Mall Suceava) şi ansamblul urbanistic multifuncţional Palas Iaşi.

 

Pe segmentul office, compania deţine la nivel naţional peste 55.000 mp de birouri clasa A şi alţi 15.000 mp în dezvoltare.  

 

În ansamblul Palas Iaşi, compania are patru clădiri de birouri clasa A, sub brandul United Business Center, cu o suprafaţă închiriabilă de 38.000 mp. În prezent, se lucrează la clădirea UBC 5, care va avea o suprafaţă închiriabilă de 15.000 mp. Lucrările de construcţie respectă principiile „clădirilor verzi" şi se vor finaliza la sfârşitul acestui an.

 

Din portofoliul office al companiei mai fac parte două clădiri clasa A, dezvoltate la Cluj-Napoca, în imediata apropiere a Iulius Mall: Iulius Business Center (7.500 mp) şi United Business Center Tower (10.000 mp), ambele închiriate 100%. (sursa: dailybusiness.ro)