„Primim fiecare prelungire a contractului de închiriere cu un mare sentiment de realizare, pentru că ne arată, în continuare, că facem o treabă bună ca dezvoltator, proprietar şi administrator. Workspace Studio este parte din călătoria şi comunitatea SkyTower de şapte ani. Cele mai recente decizii ale companiei subliniază satisfacţia echipei faţă de cele mai bune condiţii de care beneficiază la SkyTower şi de investiţiile continue ale RPHI în această clădire emblematică. Sperăm să avem Workspace Studio ca partener pentru mulţi ani de acum înainte, ne bucurăm de colaborarea pe care o avem şi suntem foarte mândri când le vizităm biroul şi showroom-ul de ultimă generaţie din SkyTower”, a declarat Florentina Mitricoaia, Leasing and Asset Manager RPHI România – compania care deţine şi administrează SkyTower.
Workspace Studio ocupa anterior 500 de metri pătraţi la etajul 18 al SkyTower, respectiv spaţii de birouri şi un showroom dedicat clienţilor corporate şi rezidenţiali.
Din 2015 până în prezent, aceasta este a doua extindere a spaţiului de birouri din clădirea SkyTower. În cei 7 ani, Workspace Studio a înregistrat o creştere a cifrei de afaceri de peste 100%.
„Suntem foarte bucuroşi să ne extindem birourile şi showroom-ul MillerKnoll din Sky Tower. Workspace Studio se ocupă de crearea de spaţii de lucru în care oamenilor le place să lucreze şi facem diferenţa punând accent pe bunăstarea la locul de muncă, sustenabilitate, ergonomie şi calitate. Ne străduim întotdeauna să fim cei mai buni în ceea ce facem, aşa că una dintre cele mai bune clădiri din oraş vine ca o alegere firească, deoarece SkyTower oferă un mediu de referinţă pentru un spaţiu de birou premium. O clădire certificată LEED PLATINUM, cu o panoramă frumoasă, iluminare şi sisteme de climatizare de top, nou dezvoltatele spaţii sociale, o locaţie aproape de metrou şi alte spaţii publice de interes, SkyTower bifează toate căsuţele pentru un spaţiu în care ne place să fim împreună şi să lucrăm”, a declarat Horaţiu Didea, Managing Partner Workspace Studio, MillerKnoll Certified Dealer.
În perioada de vară a anului 2022, SkyTower a semnat contracte de închiriere şi de prelungire pentru o suprafaţă totală de peste 1.200 metri pătraţi.

SkyTower este cea mai înaltă clădire din România şi cea mai iconică clădire de birouri din Bucureşti. Turnul are 37 de etaje, ajungând la o înălţime de 137 de metri deasupra solului şi 60 de metri de structură subterană cu 5 etaje de locuri de parcare şi depozitare. Toate zonele de birouri din SkyTower sunt iluminate natural, iar etajele superioare beneficiază de ascensoare de mare viteză, care ating o viteză maximă de 6 metri pe secundă.
SkyTower este prima şi, în prezent, singura clădire de birouri din România certificată LEED Platinum Operations and Maintenance (Operaţiuni şi Mentenanţă), care deţine, de asemenea, şi atestarea Gold DGNB pentru clădiri sustenabile, în urma evaluării de către ÖGNI (Societatea austriacă pentru managementul imobiliar sustenabil), precum şi certificarea Shore Gold.
De la finalizarea construcţiei în decembrie 2012, SkyTower a devenit un punct de reper al oraşului, remodelând orizontul noului cartier de afaceri din nordul Bucureştiului şi stimulând dezvoltarea de noi proiecte în zona Floreasca-Aurel Vlaicu.