Arad Plaza este un proiect mixt realizat in orasul Arad din vestul Romaniei, care include o componenta rezidentiala cu 107 apartamente si 1.200 mp de spaţii de birouri. Valoarea proiectului este estimată la 12 milioane de euro.
Bourgeoise Residence, dezvoltat tot in Arad, este un proiect residential de lux, tip boutique, cu doar 15 apartamente, cu o localizare deosebită pe malul Mureşului, o valoare a proiectului de 1.2 milioane de euro.
Ansamblului rezidenţial Sunnyville din Braşov cuprinde doua cladiri si doua faze de executie, cu o valoare a proiectului de  6 milioane de euro.

Wallberg Properties reuneşte un grup de companii de dezvoltare imobiliară coordonat de antreprenorul arădean Valentin Morar, activ pe pieţele locale din 2004. Grupul Wallberg Properties este format din Onessa Contractors, Wallberg Real Estate Properties, Imo Management Contractor & Developer, Walberg West Project si Imo Management. Portofoliul companiei include 6 proiecte în Arad, dintre care Arad Plaza şi Bourgeoise Residence finalizate recent, un proiect de vile din Cluj-Napoca si un proiect finalizat in anul 2012 in Brasov, cu peste 150 000 de mp construiti la o valoare de piaţă estimată la peste 90 de milioane de euro.   (sursa: zf.ro)