"România este un exemplu de succes, cu o serie de companii autohtone care au devenit campioni naționali capabili de expansiune internațională și cu o creștere economică puternică, fapt care face tot mai posibile investițiile românești în regiune", consideră Horea Popescu, Partener, CMS România.

"Impactul tehnologic va fi unul uriaș în domeniul financiar, băncile, asigurătorii și fondurile trebuind să se repoziționeze și să-și reinventeze modelele de afaceri pe măsură ce consumatorii apreciază tot mai mult avantajele digitalizarii", consideră Cristina Reichmann, Partener, CMS România.
Principalele tranzacții ale anului au fost: Enel Distribuție si Enel Energie Muntenia (401,2 milioane euro), AD Pharma Holdings –Penta Investments (350 milioane euro), BancPost – Banca Transilvania (240 milioane euro), EcoPack, EcoPaper – DS Smith (208 milioane euro). Principalele sectoare în care au avut loc cele mai multe tranzacții au fost cel industrial (Manufacturing) - cu 39 de tranzacții, cel imobiliar și de construcții – 30 și cel de retail, cu 15.
 (sursa: hotnews.ro)