Tranzacția a fost intermediată de compania de consultanță imobilară Regatta.

 

Unica Sport este o companie din Moldova, fondată în 1998, și care oferă servicii de sănătate și o rețea de săli de sport. Unica Sport are în prezent o rețea de 18 filiale și până acum a ajutat peste 70.000 de clienți să atingă rezultate impresionante, printr-o metodă unică de wellness, o abordare eficientă între fitness și sănătate.

 

"România este o piață care oferă un potențial imens de dezvoltare pentru acest tip de afacere. Am fost încântați să aflăm, dintr-o serie de studii de piață, că românii sunt interesați de o nutriție sănătoasă și sunt atenți la felul în care arată. (...) Așadar, am găsit în România un nivel mare de compatibilitate între valorile Unica Sport și cele ale consumatorilor locali. Acesta a fost motivul pentru care am decis să intram pe piața românească”, a declarat Galina Tomas, fondatorul Unica Sport.

 

Green Court București este primul proiect dezvoltat de Skanska în România și cuprinde trei clădiri de birouri, cu spațiu total de închiriere de 52.000 metri pătrați. Primele două clădiri, finalizate și aproapte integral închiriate, au fost vândute către Globalworth.

 

Clădirea de birouri C din cadrul Green Court București va asigura un spațiu total de închiriere de aproximativ 16.300 metri pătrați din totalul întregului complex. Clădirea C va avea 12 etaje la suprafață, plus 3 etaje la subsol care vor constitui garajul, cu 242 de locuri de parcare. Finalizarea construcției este programată pentru al doilea trimestru al anului 2016. (Sursa: profit.ro)