Compania a anunțat deja că va face în scurt timp angajări, creând locuri de muncă pentru circa 150 de persoane, în special în segmentul vânzări și suport tehnic, scoțând la concurs posturi de team managers, customer experience specialists, financial analysts, business operations managers, project managers și ICT administrators.

Biroul din Bucureşti este primul din Europa, exceptând cel deschis anul trecut la Dublin, unde au fost create 400 de locuri de muncă.

Compania a mai deschis anul trecut încă două birouri în Statele Unite, în Athens (Georgia) și Sacramento (California), care au permis angajarea a 500 de salariați.

Astfel, Voxpro este capabilă să furnizeze servicii non-stop pentru clienții săi, indiferent de fusul orar.
 
Piaţa locală de outsourcing se diversifică astfel cu un nou operator de talie mondială.  
 „Derulăm parteneriate solide cu cele mai cunoscute companii de tech din lume (...), noua locaţie contribuie la dezvoltarea companiei“, a spus Dan Kiely, CEO al Voxpro. 
Compania livrează servicii de suport în peste 30 de țări. 
In Romania lucreaza peste 100.000 de angajati in outsourcing, fiind una dintre cele mai puternice si dezvoltate tari din regiune, in conditiile in care pe piata din Europa Centrala si de Est activeaza aproximativ 600.000 de salariati in industria de profil, arata datele companiei de consultanta imobiliara Colliers International. (sursa: zf.ro)