Compania Vlad Exim, controlată de fa­milia Micşunescu, se apropie de fi­na­li­zarea unei clădiri ce va cuprinde birouri, spa­­ţii comer­cia­­le şi de ser­vi­cii în zona Pia­­ţa Su­dului din Ca­pi­tală, în apro­piere de centrul comercial Sun Plaza.

 

Valoarea investiţiei în clădirea ce are 5.000 de metri pătraţi se ridică la peste 3 mil. euro, în contextul în care com­pania avea deja terenul aflat în su­dul Capitalei, pe care anterior a func­ţio­nat un spaţiu comercial cu un super­mar­ket şi o farmacie, potrivit informaţiilor ofe­rite de Vlad Micşunescu, responsabil de proiectele imobiliare ale firmei Vlad Exim, care are ca principal obiect de activitate distribuţia de băuturi alcoolice şi nonalcoolice.

 

 Noua clădire, în care primii chiriaşi se vor muta de la începutul lunii august, va găzdui o unitate MaxBet, un centru me­di­cal Hiperdia, un cabinet de sto­ma­to­logie şi unul de radiologie dentară, o sală de evenimente, în timp ce pe partea de birouri imobilul va avea drept chiriaşi compania Blue Point, un furnizor local de servicii de tip call-center, respectiv Altimex, com­panie românească care activează în do­meniul echipamentelor de climatizare. (sursa: zf.ro)