Proiectul, denumit Gafencu, urmeaza sa fie finalizat in primul trimestru al anului 2016 si va fi cel inalt ansamblu rezidential dezvoltat in apropierea parcului Herastrau, fiind structurat pe 11 etaje. Complexul va avea o suprafata totala de 35.000 metri patrati si va include 110 apartamente cu 2, 3, 4 si 5 camere, 175 de locuri de parcare si facilitati precum SPA, piscina, sala de fitness, loc de joaca pentru copii sau paza, arata Mediafax.

 

"Acesta este cel mai mare proiect de lux dezvoltat dupa 2008 si se adreseaza acelor cumparatori care n-au fost convinsi nici de preturile foarte mari din complexurile realizate in anii de boom si cu atat mai putin de proiectele actuale dezvoltate in piata", a declarat Andreea Comsa, managing director Premier Estate, firma care promoveaza proiectul.

 

Preturile in complex pornesc de la 1.500 euro/mp (TVA inclus) pentru apartamentele situate la etajele 2-5, ajungand la 2.500 euro/mp (TVA inclus) pentru apartamentele situate la etajele 6-8. Astfel, preturile totale pleaca de la 139.000 euro (TVA inclus) pentru un apartament cu 2 camere si pot ajunge la 700.000 euro (TVA inclus) pentru un apartament situat la etajul 8 al complexului.

 

Firma SKV Properties este detinuta cu participatii egale de Anghel Ciprian Ioan si Anghel Cristina Mihaela. (Sursa: wall-street.ro)