Cladirea are o suprafata de 19.000 de metri patrati si a fost livrata in luna mai, data la care dezvoltatorii estimau ca vor inchiria complet imobilul pana la sfarsitul anului. Chiriasii cladirii sunt companii multinationale, cu precadere din sectorul IT/C, firme de engineering deja prezente in Cluj-Napoca, dar si sfera operatori de servicii, printre care Yonder, National Instruments, Bombardier, Yardi Systems, 3Pillar Global, Layershift Technologies, Deloitte, Blue Projects.

 

The Office a obtinut certificarea BREEAM Excellent, fiind prima cladire de birouri din afara Capitalei care obtine nivelul de certificare excelent. Complexul include o zona de servicii si de retail, in care isi desfasoara deja activitatea operatori precum operatorul de turism TUI, cafeneaua La Casa, agentia imobiliara Remax sau restaurantul Hugo. De asemenea, centrul de conferinte al complexului este functional incepand din aceasta vara.

 

Acesta este primul proiect de birouri dezvoltat de NEPI in Romania, proiectele de acest fel din portofoliul fondului, precum Lakeview, Floreasca Business Park din Bucuresti si City Business Center din Timisoara, fiind cumparate finalizate. Complexul The Office va fi finalizat in 2016 si va avea in total 54.000 metri patrati, in trei cladiri.

 

NEPI, cel mai activ investitor imobiliar din Romania in ultimii ani, este un fond de investitii avand ca si scop achizitia si/sau dezvoltarea de cladiri de birouri, centre comerciale si proprietati industriale, in principal in Romania, unde Grupul este activ inca de la infiintarea sa, in 2007. Fondul este listat pe piata principala a Bursei de Valori din Johannesburg (Africa de Sud), pe segmentul AIM al London Stock Exchange si la Bursa de Valori Bucuresti.

 

Ovidiu Sandor este un antreprenor din Timisoara, cunoscut la nivel national in special pentru dezvoltarea proiectului City Business Centre Timisoara, cel mai mare complex de birouri de clasa A din afara Bucurestiului. (sursa: wall-street.ro)