Clădirea nouă de birouri se va livra în acest an.

„Proiectul de birouri ales de această companie este unul premium, cu facilități de ultimă generație și spații de clasă A, situat însă într-o zonă istorică, cu prestigiu, pe Calea Dorobanți, între clădiri cu parfum de Paris interbelic. Acest mixt de construcții de valoare, precum și unitățile internaționale de învățământ din apropiere îi conferă zonei notorietate și cosmopolism, ridicând-o la nivelul zonelor istorice din marile capitale europene”, declară Alexandru Petrescu, Managing Partner la ESOP Consulting l CORFAC International.

TEADS este în continuă expansiune si este cunoscută în România prin faptul că a cumpărat start-up românesc ad tech Brainient, în 2016 care a fost redenumit TEADS Studio. 
Centrul D'OR Business Center are două componente distincte, o clădire nouă de birouri cu nouă etaje și o vilă renovată, împreună având o suprafață totală închiriabilă de 5.305 mp de birouri. Clădirea nouă are design modern și facilități de ultimă generație, printre care se numără sistemul de fațade care asigură un consum redus de energie, parcarea de biciclete, o cafenea la parter, cele trei lifturi de mare viteză. 
În D'OR Business Center urmează a se muta, alături de TEADS Studio, Institutul Goethe și compania Macromex.
Proiectul se află pe Calea Dorobanți, în zona Romană, situată ultracentral, în apropierea Academiei de Studii Economice București (ASE), lângă British Council, Cambridge School of Bucharest și Hotel Sheraton. (sursa: ESOP)