Contractul de închiriere semnat recent inițiază o eră interesantă pentru TDCX. Cu sediul central în Singapore, compania premiată de soluții pentru experiența clienților oferă soluții digitale CX transformatoare, permițând mărcilor de top și perturbatoare să achiziționeze noi clienți, să-și fidelizeze clienții și să-și protejeze comunitățile online. Aceștia servesc clienții din industria publicității digitale, comerțului electronic, fintech, jocuri, mobilitate, tehnologie și turism. Compania își va începe operațiunile în hub-ul de afaceri al Globalworth începând cu 31 august 2023. Jucătorul tech, prezent în mai mult de 14 țări, va ocupa un spațiu de birouri extins la etajul 1 al clădirii noastre Green Court A.

Green Court A de la Globalworth este o dovadă a durabilității, inovației și excelenței. Situat în vibrantul district de afaceri al Bucureștiului, este un spațiu în care companiile pot crește, crea și inova.

Situat chiar vizavi de Promenada Mall, complexul Green Court a fost proiectat atent pentru a oferi cele mai bune experiențe de birou. Echilibrul perfect între birou și retail și apropierea de transportul public asigură un echilibru optim între muncă și viață personală pentru ocupanții săi.

Green Court găzduiește o multitudine de companii lider, printre care Orange Services, Schneider Electric, CITR, Abbott, RINF, Carrefour, Ericsson, Sanofi Avensis, Alcon, Colgate Palmolive, H4L Development, Capgemini, Artic, Merck România, Softelligence, LeGrande, Tetra Pak. România, Global Brother și multe altele.