Prima etapa a acestui proiect reprezinta 107 apartamente - o investitie in valoare de 7,3 milioane de euro. In total, se vor ridica 12 blocuri cu peste 1.200 de apartamente si un parc de 6.300 mp, dotat cu facilitati sportive. Suprafata terenului este de 61.000 mp.

„Tinta noastra este clasa de mijloc din Timisoara”, a declarat Ofer Lieberson, proprietarul Tagor.

Ansamblul din Timisoara este creat tot in stilul Urban Village, pe care compania l-a folosit pentru proiectele din Bucuresti si Arad.

In proiectul Adora Urban Village din sud-vestul Capitalei – un cartier de 12 blocuri cu un total de 548 de apartamente – Tagor, impreuna cu Patron Capital, a investit 34,4 milioane de euro. Primele doua blocuri, cu un total de 75 de apartamente, sunt in curs de a fi ocupate.

Investitiile Tagor in proiectele din Romania ajung pana la 250 de milioane de euro, la finalizare. Compania este detinuta si condusa de Ofer Lieberson, care si-a inceput activitatea in Romania in 2004. Tagor este partenerul operational in Romania al Patron Capital, un fond de investitii britanic in domeniul imobiliar, cu active de peste 5 miliarde de dolari.

Tagor va mai construi, pe viitor, in orase precum Timisoara, Oradea, Arad, dar si in alte zone din Bucuresti.

 

Dupa ce a finalizat anul acesta primele doua blocuri cu 75 de apartamente din proiectul Adora Urban Village din Bragadiru, anul viitor se va trece la constructia celei de-a doua faze, care cuprinde tot doua blocuri. In total, proiectul va cuprinde in total 12 blocuri cu 548 de locuinte, iar investitia totala se ridica la 34,4 milioane de euro. (sursa: dailybusiness.ro)