Cele 600 de apartamente presupun o investitie „mamut” de 57,6 milioane de euro.

 

Prima faza a proiectului se apropie de finalizarea constructiei a 76 de apartamente, cu termen de predare decembrie 2014, cu un parc privat de 1.300 de metri patrati pentru activitati sportive si de agrement in aer liber.  

 

Potrivit directorului de vanzari al proiectului, Anca Dumitrescu, clientela este formata din clasa mijlocie-superioara, cu locuri de munca in zona de nord a Capitalei.  

 

„De asemenea, printre clientii nostri se numara si investitorii financiari care cumpara si apoi inchiriaza”, a completat oficialul proiectului.  

 

Ansamblul va include parcari exterioare si de un parc privat dotat cu echipamente de fitness in aer liber si un loc de joaca pentru copii.

 

Tagor este dezvoltatorul unei serii de proiecte rezidentiale in Bucuresti, Pipera, Timisoara, Oradea si Arad. Compania este detinuta si condusa de Ofer Lieberson, care si-a inceput activitatea in Romania in 2004.

 

Tagor este partenerul operational in Romania al Patron Capital, un fond de investitii britanic in domeniul imobiliar, cu active de peste 5 miliarde de dolari. (sursa: dailybusiness.ro)