Campus 6.1 va avea o aplicație proprie cu module care pot fi personalizate în funcție de nevoile utilizatorilor. Dincolo de numeroasele utilizări practice ale aplicației, cum ar fi furnizarea de informații despre clădire și facilitățile sale, accesul la serviciile de întreținere, acesta va fi un bun mod de a face legături și de a socializa și va încuraja inițiativele durabile, cum ar fi partajarea autoturismelor.

Complexul Campus 6 se află în imediata apropiere a transportului public și va cuprinde patru clădiri cu o suprafață totală de 81.000 mp. Clădirile vor fi certificate WELL, beneficiind de atributele acestei certificări care abordează și ia în considerare utilizatorii clădirii, sănătatea și confortul acestora.

Conceput ca un hub social, complexul de birouri include spații în care locatarii, angajații și partenerii pot organiza întâlniri, lucrează și se pot relaxa. Proiectul include zone verzi de interconectare dotate cu prize electrice și Wi-Fi, un amfiteatru care poate găzdui întâlniri de afaceri și sociale, restaurante și cafenele cu terase. (sursa: dcnews.ro)