ZoidPay, companie specializată în tehnologia blockchain și în furnizarea de soluții de cripto lichiditate, a contractat întregul etaj 11 al clădirii pentru sediul său central. Start-up-ul românesc ZoidPay a fost fondat în 2018 ca furnizor de arhitectură deschisă pentru servicii financiare Web 3.0 și ca platformă de cripto lichiditate, care permite emiterea de carduri pentru achiziții de la orice comerciant.

Totodată, dezvoltatorul român de software Kubeark se va instala în noile birouri de la primul etaj al turnului. Compania oferă scalabilitate rapidă pentru produse SaaS și implementează produse software de business management.

Certion, cel mai recent membru al comunității de afaceri din turn, a închiriat un birou cu vedere panoramică la etajul 12 al clădirii. Compania dezvoltă mai multe proiecte imobiliare premium pe litoralul romanesc.

„Sunt bucuroasă să îi salut pe cei trei noi chiriași – trei companii locale, care au ales propunerea noastră pentru noul lor sediu și o nouă etapă de dezvoltare. Acest lucru ne arată că efortul pe care îl depunem în reproiectarea și îmbunătățirea facilităților de business și a birourilor noastre urmează cerințele chiriașilor noștri și întâmpină nevoile pieței, având în vedere schimbările modului în care lucrăm din ultimii doi ani. De aceea, suntem determinați să continuăm să oferim un mediu de lucru dinamic, să oferim oportunități de colaborare între un grup divers de chiriași și să investim în SkyTower”, a declarat Florentina Mitricoaia, Leasing and Asset Manager RPHI Romania – compania care deține și administrează SkyTower.

În urma unui amplu proiect de investiții implementat în 2022 pentru dezvoltarea Centrului de evenimente SkyHub, reproiectarea lobby-ului clădirii într-un spațiu care încorporează tehnologie hi-tech, precum și a altor facilități, SkyTower a semnat opt noi contracte de închiriere sau de prelungire.

În prezent, gradul de ocupare al SkyTower este de aproape 100%, cu un mix echilibrat de chiriași de companii mari și mijlocii.