AMS ACCELERATE IT THROUGH PEOPLE SA şi Credit Amanet SA au semnat contracte pentru o suprafaţa totală de aproximativ 600 de metri pătraţi, ambele spaţii fiind la etajul 9 al turnului.

AMS ACCELERATE IT este o companie de recrutare în domeniul IT fondată în 2007 care se ocupă cu recrutarea personalului de specialitate pentru proiectele clienţilor.

Credit Amanet SA este o societate de acţiuni care datează de aproape 15 ani pe piaţa din România, fiind lider de piaţă în Bucureşti. Societatea oferă servicii de creditare pe termen scurt de tip amanet şi schimb valutar şi administrează cea mai diversificată platformă de tranzacţionare pentru metale preţioase, bijuterii şi produse de lux.

"Sunt bucuroasă că AMS ACCELERATE IT THROUGH PEOPLE şi CREDIT AMANET au ales clădirea SkyTower pentru noul lor sediu, precum şi o nouă etapă de dezvoltare. Faptul că în acest moment avem un grad de ocupare de 100% ne arată că investiţiile noastre în reamenajarea şi îmbunătăţirea spaţiilor comune şi extinderea facilităţilor din turn vin în întâmpinarea nevoilor pieţei, având în vedere schimbările modului în care lucrăm. De aceea, suntem determinaţi să continuăm să oferim un mediu de lucru primitor, creativ şi dinamic, iar versatilitatea listei de chiriaşi în ceea ce priveşte suprafaţa şi durata contractelor va permite curând acomodarea unor noi potenţiali chiriaşi cu primele negocieri aflate deja în desfăşurare" a declarat Florentina Mitricoaia, Leasing and Asset Manager RPHI Romania - compania care deţine şi administrează SkyTower.