Pentru realizare acestei prime faze Skanska va investi 37 milioane de euro.
Prima clădire va avea o suprafață închiriabilă de 20.800 mp și va fi finalizată în al doilea trimestru al anului 2019, parte a complexului cu două clădiri, cu o suprafață totală închiriabilă de 40.700 mp.

Equilibrium aduce un nou concept al clădirilor de birouri din România și va avea cu 12 etaje și 240 de locuri de parcare subterane. Proiectul își propune să creeze un echilibru între viața profesională și cea personală a celor care își desfășoară activitatea acolo, facilități integrate care oferă flexibilitate.

„Este un an foarte bun pentru Skanska, avand in vedere ca începem să dezvoltăm al treilea proiect de birouri din România. Am ales să ne extindem prezența în zona Floreasca – Barbu Văcărescu, în partea de nord a orașului și rămânem încrezători că aceasta continuă să fie una dintre cele mai populare zone, oferind avantaje evidente viitorilor locatari”, a declarat Aurelia Luca, Country Director Skanska Property România. 

Complex de birouri va fi certificat LEED Gold și va integra soluții durabile.

Skanska a vândut recent în întregime primul său complex de birouri dezvoltat în România, Green Court, către Globalworth. (sursa: arenaconstruct.ro)