Noul centru SIG Combibloc se întinde pe 1.200 de metri pătrați în cea mai modernă clădire de birouri clasa A din Cluj-Napoca, The Office.

Centrul a creat deja 50 de locuri de muncă, iar compania urmărește să își dubleze echipa în anul 2017. Noul birou este o unitate complet integrată a lumii SIG, incluzând departamente precum Finance, Order Center, IT, Customer Service, Resurse Umane, Pre-print și Back-Office Support. 
Investiția în noul centru, infrastructura asociată și alte costuri de înființare s-a ridicat la peste 4 milioane de euro.

Noul centru din Cluj-Napoca oferă locuri de muncă în toate aceste departamente.

„Decizia de a investi aici a fost determinată de reputația Clujului de oraș inovativ, tânăr și emergent, cu foarte mulți oameni talentați și bine pregătiți profesional. Așteptăm cu interes aplicațiile de la toți cei care vor să înceapă o nouă experiență de muncă, într-o organizație agilă, în plină dezvoltare, care oferă o cultură deschisă și un mediu de lucru orientat spre învățare”, spune Marco Haussener, Chief Financial Officer, SIG Combibloc Group.

Compania a decis să investească la Cluj în aprilie 2016; primele funcțiuni au devenit deja operaționale în octombrie, iar celelalte sunt curs de pregătire pentru a fi lansate în următoarele luni. Punerea în funcțiune a centrului se desfășoară mai rapid decât a fost planificat inițial, iar lunile care urmează sunt dedicate recrutării și transferului de cunoștințe.

Compania SIG a fost fondată în Elveţia în 1853, iar în 1878 a lansat cartonul pentru băuturi. În fiecare an, SIG livrează peste 21 de miliarde de ambalaje către producătorii de lactate din întreaga lume, 9 miliarde de ambalaje pentru producătorii de băuturi necarbogazoase şi 1,6 miliarde de ambalaje pentru producătorii de alimente. (sursa: someseanul.ro)