In prezent, cladirea Charles de Gaulle Plaza este detinuta de catre societatea HR GLL CDG Plaza S.R.L., care a fost asistata pe parcursul negocierilor de catre Clifford Chance Badea.

 

Negocierile au inceput la sfarsitul anului 2014, tranzactia fiind finalizata prin semnarea contractului de inchiriere in luna februarie 2015. Echipa RTPR Allen & Overy care a consiliat Centrul Medical Unirea S.R.L. pe aspecte de drept imobiliar a fost compusa din Adrian Cazan (Senior Associate) si Alexandra Ivancia (Associate).

 

RTPR Allen & Overy a asistat Centrul Medical Unirea si in achizitia centrelor medicale Euroclinic si a spitalului Euroclinic, primul spital privat general din Romania, de la societatea de asigurari Eureko.

 

RTPR a fost infiintata in anul 2004 si activeaza in asociere cu firma londoneza Allen & Overy din 2008. RTPR Allen & Overy are o echipa de 47 de avocati, inclusiv 5 parteneri – Costin Taracila, Victor Padurari, Alexandru Retevoescu, Mihai Ristici, Valentin Berea, precum si Domnul Profesor Lucian Mihai, ca Of counsel.

 

Domeniile principale de activitate ale RTPR Allen & Overy cuprind finantari, fuziuni si achizitii, piete de capital, insolventa si restructurari, concurenta, dreptul muncii, dreptul proprietatii intelectuale, litigii si arbitraj, consultanta pentru sectoarele de afaceri, inclusiv energie, telecomunicatii, finantare, real estate si industria farmaceutica. (sursa: dailybusiness.ro)