Wellkept Imobiliare este controlata de Tatika Investments (97,79%), firma detinuta integral de Dimofte, restul actiunilor fiind tot in posesia omului de afaceri, dar direct. "Investitia in cladirea de birouri a fost de 2,5 milioane de euro si este inchiriata in proportie de 50%. Chiriasii vin din zona financiara. De asemenea, exista discutii avansate pentru inchirierea spatiilor comerciale, care sunt dispuse la parterul cladirii, cu posibilitate de extindere la mezanin", au declarat reprezentantii Wellkept Imobiliare, scrie Mediafax.

 

Proiectul, Balcescu 17A, este dezvoltat pe un teren cu o suprafata de doar 333 metri patrati, iar constructia are circa 2.230 metri patrati. Jumatate din cladire a fost inchiriata de furnizorul de servicii de transfer de bani la nivel global si servicii de plata a facturilor MoneyGram si de IFN Extra Finance, furnizor de credite pentru persoane fizice si juridice. Wellkept Imobiliare desfasoara activitati de dezvoltare imobiliara si de management in domeniul imobiliar, avand in portofoliu proiecte in Bucuresti, Constanta si Brasov.

 

 

Firma si-a reevaluat in 2013 o serie de active imobiliare, in mare majoritate apartamente si terenuri in zone centrale din Bucuresti, la peste 40 milioane de lei (9 milioane de euro). Pe o parte din aceste terenuri, firma a dezvoltat sau dezvolta proiecte rezidentiale, cum este cazul unora din Bulevardul Primaverii, Jean Monet si Stirbei Voda. (sursa: wall-street.ro)