Cele două clădiri au o suprafață combinată de 44.500 mp netă pentru birouri, din care aproximativ 35.000 mp sunt în prezent închiriate, reprezentând aproximativ 80% din suprafața totală. Acest procent a fost atins din cauza a 6 noi chiriasi care au contractat 14.000 mp de spatii de birouri din totalul de 24.500 mp in cladirea B.
Portland Trust estimează că parcul Oregon va fi închiriat integral până la sfârșitul anului 2017.

Clădirea A a fost finalizată în septembrie 2016, cu un total de spațiu de birouri net de 20.500 mp și a fost  închiriată în întregime de Oracle. Stradale a luat restaurantul de 500m2 la parter. Clădirea B a fost predată în februarie 2017, cu o suprafață totală închiriabilă de aproximativ 24.500 mp.

Primul chirias al clădirii B este un furnizor B2B de servicii de pariuri sportive premium, Kambi, care a închiriat 1.200 mp, urmat de o nouă divizie de afaceri a renumitei firme de audit, consultanță și consultanță financiară, Deloitte, în februarie 2017. Deloitte Technology a închiriat aproximativ 6.000 mp pe două etaje în clădirea B. Alți chiriași care au semnat contracte de închiriere sunt: Medicover, compania elvețiană Markant AG, postul de radio Europa FM, parte a Grupului Lagardere din Franța și Euler Hermes, parte a grupului Allianz, unul dintre asiguratorii de renume mondial. 
Portland Trust este implicat în prezent în discuții avansate pentru închirierea zonei rămaselibere  în Oregon Park, clădirea B.

Cea de-a doua etapă a proiectului constă în dezvoltarea clădirii C, cu o suprafață totală închiriabilă de 24.500 mp, o imagine în oglindă a clădirii B. Construcția va începe în această toamnă și va fi finalizată în T4 2018. Suprafața totală netă închiriabilă va fi de aproximativ 69.000 mp.

“Suntem foarte mulțumiți de modul în care Oregon Park s-a dezvoltat în cadrul zonei de birouri Barbu Văcărescu, care este printre cele mai moderne din capitală. Am gândit acest proiect cu grijă, în așa fel încât să îndeplinească ceea ce noi considerăm ca fiind cele mai importante criterii pentru acest segment de piață: durata mare de viață a clădirilor, concentrarea pe un consum scăzut de energie și pe protejarea mediului înconjurător și, nu în ultimul rând, situarea complexului în cea mai dinamică zonă de clădiri de birouri din București. Construim spații de birouri la cele mai înalte standarde de calitate, pentru a le oferi chiriașilor noștri un mediu de lucru peste normele actuale ale pieței. Suntem mândri de ceea ce am obținut până acum și încântați că Oregon Park a început deja să primească aprecierea pieței și calcă vertiginos pe urmele Floreasca Park, unul dintre cele mai premiate proiecte ale noastre, atât la nivel local, cât și internațional. Principala noastră preocupare în următoarea perioadă este să închiriem integral spațiile vacante din clădirea B și să construim clădirea C la același nivel calitativ ca al celorlalte două”, a declarat Florin Furdui, Country Manager al Portland Trust în România.


Dl Furdui a adăugat: “Segmentul pieței clădirilor de birouri din România continuă să crească, iar cererea din partea unor clienți existenți sau nou intrați pe această piață înregistrează, de asemenea, un trend ascendent. Avem o creștere importantă și sănătoasă în ceea ce privește rata de ocupare, iar alte zone ale capitalei au beneficiat de apariția a noi clădiri de birouri. În fiecare săptămână apare o nouă companie care vrea să își deschidă birouri în București. Oferta este, într-adevăr, foarte bogată, dar este egalată de cerere. Calitatea materialelor și a designului celor mai multe clădiri s-a îmbunătățit în ultima perioadă, tendință care mă bucură foarte mult și care sper să continue și de acum încolo. Rata de ocupare este la un nivel bun și sunt optimist în ceea ce privește evoluția pieței în perioada imediat următoare. În ultimii ani, cea mai mare cerere pentru spații de birouri a venit din partea companiilor care activează în domeniile: financiar, IT, precum și servicii BPO (Business Process Outsourcing) și SSC (Shared Service Outsourcing)”.


Oregon Park este situat pe Șoseaua Pipera, în partea de nord a Bucureștiului și va avea trei clădiri cu o suprafață totală de 69.000 mp de spații de birouri. (Sursa: Portland Trust)