Proiectul de birouri din zona Expoziției a fost finalizat în 2021 și are o suprafață totală închiriabilă de 46.000 mp, din care aproximativ 3.000 mp sunt dedicați zonei de retail și relaxare. Printre cei mai mari chiriași ai proiectului se numără Ubisoft București, care a închiriat integral clădirea B, care are o suprafață de 23.000 mp, precum și Euroins, Mobile Vet, Medy Sportline, World Class România, Medicover sau Bismobil Kitchen.

Intenția Portland Trust în ceea ce privește J8 Office Park a fost de a crea “un pol de business într-un cartier rezidențial în plină dezvoltare, cu accent pe conectivitatea cu metroul și numeroase mijloace de transport în comun, pe micro-mobilitate și pe acces rapid la școli, grădinițe, parcuri și centre de retail”, se arată într-un comunicat al companiei.

Clădirea este alimentată 100% cu energie verde și dispune de panouri solare pentru încălzirea apei și de un sistem de ventilație care introduce 100% aer proaspăt în clădire. 

În cei 25 de ani de activitate pe piețele imobiliare din România și Republica Cehă, Portland Trust a finalizat peste 850.000 mp de spații noi, în principal în sectoarele de birouri, industrie ușoară, retail și, mai recent, sectoarele de energie verde.