Recensio Nobilis a fost înființată în 2010 și cuprinde o echipă de aproximativ 80 de specialiști. Face parte din grupul DMR.
”Ne continuăm misiunea de a crea primul hub tehnologic modern din Timişoara, nu doar prin caracteristicile proiectului cât şi prin calitatea companiilor care îşi vor desfaşura activitatea în cadrul Vox Technology Park, cea mai mare parte provenind din domeniul IT&C. În plus, încrederea în proiect reiese şi din durata contractelor încheiate, de până la 10 ani, şi purtăm discuţii avansate cu mai multe multinaţionale de profil, proiectul urmând a fi închiriat integral în viitorul apropiat”, spune Virgil Tornoreanu, managing partner Werk Property Group.

Recent au fost anunțați câștigătorii campaniei "Vox Your Startup", prin care două companii start-up din Timișoara din domeniul tehnologiei vor beneficia timp de doi ani de spațiile de birouri in Vox Technology Park.

Werk Property Group, dezvoltatorul proiectului, face parte din grupul companiilor Werk, care a dezvoltat în ultimii ani peste 800 de apartamente în Timișoara. (sursa: zf.ro)