Orange Romania va ocupa 8 etaje din prima cladire de birouri din proiect, iar in spatiu de birouri vor lucra peste 1.500 de angajati. Primele informatii cu privire la negocierile dintre Orange si Skanska au aparut la inceputul primaverii. Prima cladire din proiectul Green Court va avea circa 19.500 mp GLA si va fi finalizata in toamna acestui an.

 

Procesul de relocare al Orange va incepe in toamna acestui an, astfel incat rata de ocupare a cladirii A din Green Court Bucharest va ajunge la 90%. Tranzactia a fost intermediata de catre BNP Paribas. In conditiile in care cladirea A din Green Court Bucharest este aproape complet inchiriata, Skanska deruleaza si lucrarile la cladirea B, ce va fi finalizata in semestrul al doilea din 2015.

 

Green Court Bucharest este un complex de birouri clasa A ce ofera un spatiu total de 52.000 mp, in 3 cladiri, fiecare cu 12 etaje si 3 nivele de parcare subterana. Green Court Bucharest ofera si parcare si facilitati pentru biciclisti (vestiare si dusuri) sau curte interioara cu Wi-Fi. (sursa: wall-street.ro)