Grupul OLX cuprinde mai multe platforme online, cum ar fi OLX.ro, cel mai mare webiste de anunțuri din România, cel mai mare site de anunțuri auto din țară, Autovit.ro și Storia.ro, un alt website dedicat anunțurilor.

Compania a renunțat la sediul pe care îl ocupa în cadrul clădirii de birouri Victory Business Center, situată în sectorul 3 al Capitalei. Noul spațiu închiriat în cadrul clădirii de birouri America House din centrul Bucureștiului are o suprafață de 900 de metri pătrați.
În acest nou spațiu vor lucra cei 65 de angajați ai companiei, iar numărul acestora va crește cu încă șase persoane anul acesta, după ce a înregistrat deja o creștere de 40% comparativ cu anul trecut.

Conceptul noilor spații de birouri a fost creat de COS.
Potrivit reprezentanţilor companiei, proiectul de amenajare a pus accent pe facilitarea colaborării dintre colegi, prin crearea de locuri de întâlnire formale şi informale, dar şi pe organizarea unor zone de relaxare, precum sala de jocuri, în care membrii echipei OLX Group să se poată detaşa, chiar şi pentru câteva minute, de activitatea de la birou.

„Un principiu la care ţinem în toate birourile noastre globale este asigurarea unui grad ridicat de confort, în spaţii care reflectă identitatea noastră. Având în vedere creşterea de anul trecut, biroul anterior devenise neîncăpător şi am folosit această oportunitate pentru a construi de la zero un spaţiu în care să ne simţim ca acasă şi care să permită extinderea activităţii în viitor. Am ales ca zonă centrul Bucureştiului, întrucât este uşor accesibil, atât pentru majoritatea colegilor, cât şi pentru colaboratorii noştri externi.”, menţionează Victor  Preda, HR Manager OLX Group România. (sursa: profit.ro)