„Acum este un moment propice pentru tranzacțiile corporate, în contextul în care un număr semnificativ de proiecte de clasa A sunt în diverse etape de construcție. Metroffice – Clădirea A reprezintă prima fază a unuia dintre cele mai mari proiecte integrate, dezvoltate de Immofinanz, unul dintre principalii dezvoltatori imobiliari din București. Oferind chiriașilor facilități și dotări de ultimă generație, incluzând myhive, standardul internațional Immofinanz pentru zonele de recepție sau noile tehnologii verzi, cum ar fi iluminatul LED în dotarea standard a clădirii, Metroffice a putut răspunde cerințelor specifice și standardelor tehnice ale Harman”, afirmă Mirela Raicu, manager al diviziei Birouri Corporate din cadrul companiei de consultanță imobiliară ESOP Consulting l CORFAC International.

Birourile Harman vor fi amenajate în prima clădire de șase etaje a complexului Metroffice, complex care va avea o suprafață totală de 40.000 mp, livrată pe piață în două faze.

Avantajele care au dus la alegerea de către chiriaș a acestei clădiri includ proximitiatea față de stația de metrou Pipera, dotările moderne ale construcției și dotările verzi (clădirea va primi certificatul  LEED Gold). De asemenea, un argument important a fost generozitatea suprafețelor pe etaj, de 3.600 mp de birouri, flexibilitatea amenajărilor și lumina naturală accesibilă de pe toate laturile clădirii.

Alte dotări verzi ale clădirii includ extra confort HVAC, ferestre care se deschid,  spațiu verde pe acoperiș și în exterior, în zone special amenajate de tip piațetă. 
Primele birouri din cadrul proiectului Metroffice vor fi date în folosință in primul trimestru din 2017. (sursa: Esop)