Investiţia estimată la 10 milioane de euro se va concretiza în primăvara lui 2017 în aproximativ 200 de locuinţe finisate la cheie, precum şi în spaţii comune protejate pentru viitorii locatari, ce le vor oferi facilităţi precum locuri de parcare, locuri de joacă pentru copii şi afterschool, farmacie, supermarketuri, club de socializare, precizează comunicatul.
     
reprezintă peste 3 milioane de euro. Cel mai scump apartament achiziţionat valorează 88.000 E şi are 3 camere, cu suprafaţă totală de 95 metri pătraţi (mp), iar cea mai ieftină locuinţă cumpărată valorează 36.000 euro şi este o garsonieră cu suprafaţa de 41 mp.

Cristian Mercioniu, general manager New Residence, a afirmat: "Anul acesta am simţit o evolutie bună a pieţei rezidenţiale. În scurt timp de la începerea construcţiei New Residence Bucureşti am început să primim solicitări, drept urmare am reuşit să videm 20% din tot complexul, în doar câteva luni, înainte de finalizarea etapelor de construcţie. Dacă se va păstra această tendinţă, în următorii ani vom avea în vedere cel puţin 5 proiecte rezidenţiale noi". 

Potrivit dezvoltatorului, majoritatea persoanelor care au rezervat locuinţe în cadrul complexului sunt tineri cu familii, cu o medie de vârstă de până la 40 de ani, dar şi investitori care cumpără locuinţe pentru a le da ulterior spre închiriere. Locuinţele au fost achitate în majoritatea lor fie din surse proprii, fie prin credite imobiliare standard.

Lucrările de construcţie ale New Residence Bucureşti au început în luna iunie a acestui an.   (sursa: bursa.ro)