Ness Digital Engineering era deja prezent în oraș de un an, compania oferind servicii de inginerie software specializate clienților săi din Europa și Statele Unite ale Americii.
Compania este prezentă și în Iași, unde este de asemenea chiriașă a Iulius Group, dezvoltatorul român aflat în spatele proiectului Openville Timișoara.

Centrul de inovație tehnologică al Ness în Timișoara are în prezent mai mult de 60 de angajați, urmând ca numărul acestora să se extindă cu câteva sute în următorii trei ani, potrivit companiei.

Iulius Group este controlat de către omul de afaceri român Iulian Dascalu și are în prtofoliu în prezent șase clădiri de birouri situate în proiectul mixt de birouri și retail Palas Iasi (70.000 m2), două clădiri de bioruri în vecinătatea Iulius Mall Cluj (18.000 m2) și o clădire de birouri în cadrul proiectului mixt Openville Timisoara (18.000 m2).

În această vară, portofoliul său de birouri va crește cu încă 13.000 m2, o dată cu livrarea celei de-a doua clădiri de birouri din cadrul proiectului Openville Timisoara. Dezvoltatorul a anunțat de asemenea începerea construcției în această primăvară la alte trei clădiri cu o suprafață  totală de 73.000 m2, care vor fi livrate pe piață în 12 – 18 luni. (sursa: opiniatimisoarei.ro)