În momentul de față, se lucrează la etajul al treilea și ultimul. Apoi se va trece la închiderea fațadei și a acoperișului și la executarea finisajelor interioare.

 

Lori Collin, office executive în cadrul NEPI, a afirmat: “Elementul definitoriu al proiectului Aviatorilor 8 îl constituie designul arhitectural şi soluţiile tehnice uşor avangardiste pentru o clădire de birouri. Asta este ceea ce ne-am dorit. Să oferim o opțiune demnă de locația în care ne aflăm, adresându-ne astfel unui segment de clienți premium.”

 

Pe parcursul lucrărilor de proiectare s-a avut în vedere utilizarea de soluții integrate de tehnologie, precum minimizarea consumului de iluminat și cel a climatizării. Clădirea a obținut deja clasificarea de excelență BREEAM.

 

“Locația acestui proiect aflat în centrul Bucureștiului, soluțiile unice de arhitectură și design, precum și accesul facil la multiple mijloace și căi de transport, dar și opțiunile variate de petrecere a timpului liber sau după orele de lucru în imediata apropiere, sunt câteva dintre atuurile de primă clasă a proiectului Aviatorilor 8”, menționează Lori Collin.

 

Proiectul include o parcare subterană de 204 locuri dispuse pe trei niveluri subterane, trei lifturi de ultimă generație. (sursa: arenaconstruct.ro)