La începutul lunii aprilie, gradul de ocupare al clădirii de birouri ajunsese la 70%, urmând ca luna aceasta compania să semneze noi contracte de închiriere, pentru a ajunge la închirierea totală a clădirii.

Recent, compania americană Fitbit, activă în domeniul echipamentelor purtabil de fitness, a anunțat că-și va extinde centrul de cercetare și dezvoltare din București, prin angajarea unui număr suplimentar de 200 de persoane specializate în următorii doi ani.

Decizia de a-și extinde centrul R&D din București a fost luată în urma închiriereii celui de-al doilea etaj din proiectul de birouri Aviatorilor 8.

Cu toate acestea, deschiderea clădirii și relocarea primilor chiriași depind de obținearea unor aprobări finale, privind partițiile interioare, pe care compania le-a primit cu întârziere, potrivit lui Dan Pascariu, reprezentantul NEPI în cadrul evenimentului “Cities of Tomorrow”, care a avut loc la sfârșitul lunii martie.


Proiectul, dezvoltat cu o investiție de 37 de milioane  de euro, va reda orașului una dintre cele mai remarcabile construcții executate în stil neoromânesc, vila Oromolu, şi va aduce în inima Capitalei o clădire de birouri cu o „fluiditate“ cu totul aparte. 

Aviatorilor 8 (proiect anunțat inițial sub numele Victoriei Office), va avea o suprafață totală închiriabilă de peste 8.400 mp, trei niveluri și o parcare pe trei niveluri subterane, cu 204 locuri de parcare.

Surse din piață spun de asemenea că cele două companii chiriașe, ancore ale clădirii, sunt General Electric și MET Group, companie controlată de grupul MOL. (sursa: zf.ro)