Ansamblul, realizat în urma unei investiţii de 37 mil. euro, va reda însă Bucureştiului una dintre cele mai remarcabile construcţii executate în stil neoromânesc, vila Oromolu, şi va aduce în inima Capitalei o clădire de birouri cu o „fluiditate“ cu totul aparte. 
Practic, la diferenţă de aproape un secol, două stiluri care definesc poate cel mai bine Bucureştiul se întâlnesc pentru a crea un nou nod în structura urbană a oraşului, scrie revista Business Construct. 

„Afară sunt prea puţini copaci. De aceea este şi jardiniera aceasta aici. Va fi plină cu copaci“, spune Dorin Ştefan, unul dintre cei mai cunoscuţi arhitecţi din România, cel care a realizat proiectul privind renovarea vilei Oromolu şi pe cel al construcţiei clădirii de birouri care îmbrăţişează vila.
Jardiniera şi copacii sunt însă retuşurile unei investiţii ale cărei rădăcini încep să prindă din 2011. La acel moment, în portofoliul fondului sud-african de investiţii NEPI, care acum deţine proprietăţi reper cum ar fi mallul Promenada, intră vila Oromolu şi terenul de 4.500 mp din Piaţa Victoriei după ce compania Avrig 35, un alt dezvoltator imobiliar, nu a reuşit să-şi îndeplinească o serie de obligaţii financiare. (sursa: zf.ro)