Proiectul de birouri a atras interesul companiilor locale și internaționale prezente în regiune.
A treia etapă a lucrărilor de construcții a fost inițiată în primăvara anului 2016, suprafața de 18.500 mp din această fază fiind finalizată în 15 luni. Întregul proiect are o suprafață totală de închiriat de 59.000 mp, dezvoltată în trei etape diferite, finalizată în 5 ani, conform planului dezvoltatorilor din 2012. În prezent, are o rată de ocupare de 95% și există discuții avansate pentru restul suprafețelor .

The Office  a fost lansat în timpul crizei economice, fiind una dintre puținele dezvoltări imobiliare din această perioadă. A devenit un proiect de referință pentru Cluj-Napoca, o clădire de birouri din Transilvania care respectă standardele internaționale pentru clasa A. 
’’The Office s-a bucurat încă de la început de un interes mare din partea mediului de business din regiune (…). The Office a fost gândit astfel încât să ofere flexibilitate în ceea ce priveşte posibilităţile de extensie, proiectul având capacitatea de a acomoda până la 1.000 de angajaţi pe un etaj’’, a declarat Marius Barbu, Asset Manager în cadrul NEPI.

În prezent, în cadrul clădirii de birouri The Office din Cluj-Napoca lucrează peste 5.000 de oameni. Clădirea de birouri din Cluj-Napoca a atras companii precum National Instruments, Yonder, 3Pillar Global, HP, Leoni, Betfair, Lohika Systems, Yardi, COS, Deloitte, Ernst&Young, Wolters Kluwer, TUI Travel, Bombardier, Bosch şi MOL.

 Dezvoltatorul nu a oferit informaţii despre valoarea totală a investiţiei în proiectul de birouri The Office din Cluj-Napoca, precizând că va reveni ulterior cu aceste date.

Din portofoliul NEPI fac parte și clădirile de birouri Floreasca Business Park și The LakeView din Bucureşti, precum și City Business Centre din Timişoara.
Ovidiu Sandor este un antreprenor din Timișoara și CEO al companiei imobiliare Mulberry Development. (sursa: zf.ro)