Investitia se ridica la suma de 78 milioane euro si se estimeaza ca mall-ul va fi deschis incepand cu luna noiembrie a acestui an, au spus pentru DailyBusiness.ro reprezentantii NEPI.

 

Proiectul, situat pe strada Sagului, pe terenul fostei fabrici Dermatina, va avea o suprafata inchiriabila de 70.000 metri patrati. O mare parte dintre chiriasii prezenti in celelate centre comerciale ale NEPI din tara se vor regasi si in proiectul dezvoltat in Timisoara.

 

Unul dintre principalele puncte de atractie ale noului mall va fi cinematograful dezvoltat de Cinema City. Multiplex-ul cuprinde in total 14 sali digitale performante, cu o capacitate sporita, dintre care 1 sala dotata cu tehnologia 4Dx. Cu o capacitate totala de 2.400 de locuri si o suprafata de 4.000 mp, noul cinematograf Cinema City va deveni cel mai mare multiplex din afara Capitalei.

 

Proiectul va cuprinde zone generoase de entertainment si food court. In interiorul mall-ului va fi dezvoltat un patinoar, un centru de fitness si un loc de joaca pentru copii.

 

Carrefour va deschide in noul mall din Timisoara primul si singurul hipermarket din zona de vest a tarii. Magazinul se va intinde pe o suprafata de 10.000 mp.

 

In Timisoara mai este un singur mall - Iulius.

 

Din portofoliul NEPI fac parte Mall Promenada, Vulcan Value Center, CityPark Constanta, Ploiesti Shopping City, Braila Mall, Galati Shopping City si alte centre comerciale in tara, dar si in Serbia si Slovacia.

 

Pe 23 aprilie 2015, NEPI va inaugura Mega Mall, situate in cartierul Pantelimon din Bucuresti. NEPI mai detine si cladirile de birouri Floreasca Business Park, The LakeView din Bucuresti, City Business Centre din Timisoara si The Office din Cluj. (sursa: dailybusiness.ro)