"Autorizaţia de construcţie pentru dezvoltarea complexului de birouri Piaţa Victoriei Office (Bucureşti) a fost emisă iar lucrările vor începe în câteva săptămâni", se artaă în cel mai recent raport financiar al NEPI, remis Bursei de la Bucureşti. 

 

NEPI deţine vila Oromolu şi terenului aferent, cedată de compania Avrig 35 în contul unei datorii. Martin Slabbert, directorul executiv al NEPI, a declarat recent pentru Ziarul Financiar că investiţia în proiect se ridică la 37 de milioane de euro şi este susţinută din fonduri proprii.

 

În jurul clădirii, construită în 1927 şi care a fost reşedinţa guvernatorului BNR în perioada 1921-1926, Mihai Oromolu, NEPI va ridica o clădire de birouri pe trei nivele, cu o suprafaţă închiriabilă de aproximativ 7.000 mp. Locurile de parcare se vor desfăşura pe trei nivele subterane, iar între clădiri va exita un spaţiu public cu zone pietonale, fântână arteziană şi bustul lui Mihai Oromolu.

 

Clădirea va fi restaurată, iar întregul ansamblu se va transforma într-un centru public şi de afaceri. (sursa: economica.net)