Prin extinderea anunțată, centrul comercial, situat pe strada Mihai Viteazu, nr. 78, va oferi clienților săi noi branduri naționale și internaționale de fashion, încălțăminte, cosmetice si îngrijire, precum și cea mai mare și diversificată zonă de distracție și petrecere a timpului liber.

 

Punctul principal de atracție al zonei de distracție îl constituie cinematograful multiplex cu 6 săli de proiecție, operat de Cinema City, care aduce cea mai nouă tehnologie 3D, dar și food court-ul cu restaurante, fast-food-uri și cafenele.

 

Cea mai mare zonă de distracție din județul Mehedinți este completată de alternative de distracție pentru clienții de toate vârstele și pentru toate bugetele, cu bowling, biliard, cazino, precum și un spațiu de joacă dedicat celor mici.

 

Asfel, Severin Shopping Center își întărește poziția de lider pe piața de retail din zonă, devenind astfel cel mai mare și mai atractiv centru comercial din Mehedinți și până la granița cu Serbia, oferind populației din zonă cea mai diversificată ofertă de cumpărături și divertisment, contribuind la dezvoltarea regiunii. (sursa: dailybusiness.ro)