Planul de extensie se va desfasura in doua etape, in luna iunie fiind programata deschiderea skylevel-ului cu multiplexul Cinema City si restaurante. Autorizatiile pentru demararea etapei a doua de dezvoltare au fost obtinute, iar noua aripa este deja in lucru. Termenul stabilit pentru deschiderea acesteia este luna decembrie a acestui an.

 

In luna iunie, punctul de atractie al centrului comercial City Park Mall Constanta va fi reprezentat de multiplex-ul dezvoltat de Cinema City. Noul cinema va dispune de 10 sali digitale performante, dintre care o sala echipata cu tehnologia 4Dx. Aceasta tehnologie permite activarea tuturor celor 5 simturi cu ajutorul scaunelor hi-tech mobile si a efectelor speciale sincronizate cu actiunea de pe ecran. In timpul vizionarii unui film 2D sau 3D, spectatorii vor simti din plin vantul, ceata, fulgerele, baloanele de sapun, ploaia si mirosurile.

 

Multiplexul Cinema City va avea o suprafata aproximativa de 2.400 mp si va putea gazdui in jur de 1.700 de spectatori in acelasi timp. Pe acelasi nivel cu multiplexul, va fi amenajata o zona de restaurante cu specific international si fast-food-uri care va veni in completarea zonei de food court existente.

 

A doua etapa de dezvoltare presupune branduri internationale de fashion in plus, majoritatea parteneri NEPI prezenti si in celelalte mall-uri din tara, si o  sala de fitness World Class.

 

Din portofoliul NEPI mai fac parte Mall Promenada, Vulcan Value Center, Ploiesti Shopping City, Braila Mall, Galati Shopping City, Shopping City Targu-Jiu si alte centre comerciale in intreaga tara, dar si in Serbia si Slovacia.

 

Pe 23 aprilie 2015, NEPI va inaugura cel mai nou mall din Bucuresti, in apropierea Arenei Nationale. Fondul mai detine si cladirile de birouri Floreasca Business Park, The LakeView din Bucuresti, City Business Centre din Timisoara si The Office din Cluj. (sursa: dailybusiness.ro)