Complexul de birouri de clasă A City Business Centre are o suprafață totală de 27.151 mp si poate fi definit drept un „oraș în oraș”, în raport cu Timișoara.

 

Clădirile de birouri City Business Centre oferă companiilor spaţii de birouri, restaurante, servicii publice (bănci, servicii medicale, etc), parcare subterană și pistă pentru bicicliști, zone verzi, locaţie centrală, servicii de pază 24/24, dar și alte servicii necesare unui angajat pe tot parcursul programului său de lucru.

 

Printre companiile găzduite de City Business Centre enumerăm Accenture, Alcatel, Autoliv, Banca Comercială Română, CertAsig, Columna Medical Center, Deloitte Audit, Generali, Gilescu, Văleanu, Nathanzon & Partenerii, IBM, Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen, OMV Petrom, ProTv, Raiffeisen Bank, Sodexo, Toluna, UniCredit Tiriac Bank, Volksbank, Visma, Wipro, 3Pillar Global.

 

Timișoara a devenit unul dintre marii jucători de outsourcing din România, în contextul în care, în ultimii ani, țara noastră își consolidează poziția de destinație principală pentru tot mai multe companii din Europa de Vest și America de Nord, care intenționeaza să deschidă centre de suport în Europa Centrală și de Est.

 

Conform celui mai recent raport întocmit de CBRE pe segmentul birouri din țara noastră, mai mult de 8% din totalul companiilor din România aleg Timișoara drept centru operațional. Orașul beneficiază din plin de statutul de centru universitar de prestigiu, găzduind nu mai puțin de 8 universități, dar și de o infrastructura îmbunătățită care s-a dezvoltat treptat, dar sigur, pe fondul creșterii competitivității. (sursa: dailybusiness.ro)