Neocity Group a vandut la finalul anului trecut mallul City Park din Constanta catre fondul de investitii NEPI, o tranzactie de 81 mil. euro.

Potrivit lui Nimrod Ben-Ami, perspectivele pietei de real estate arata cel putin o imbunatatire usoara pe masura de situatia macroeconomica se imbunatateste, iar Romania devine o destinatie mai atractiva pentru furnizorii de servicii, companiile din productie, retaileri si investitori.

 “Aceste elemente vor avea un efect pozitiv cel putin pentru o parte, daca nu pentru toate sectoarele imobiliare. Speram ca si puterea de cumparare si increderea consumatorilor sa isi revina de asemenea, incet, dar stabil”, a completat seful Neocity, care a mentionat ca in opinia sa segmentul rezidential este unul cu mare potential in prezent.

De altfel, Neocity Group cauta in prezent oportunitati de investitii in rezidential.

 

”Cautam terenuri in Bucuresti pentru dezvoltari rezidentiale si analizam cateva oportunitati pentru lansarea unor noi proiecte de investitii. Dorim ca revenirea economica globala, care se va simti in urmatorii ani, sa ne gaseasca pregatiti”, a spus seful Neocity Group, mentionand ca daca un proiect are o calitate buna, ramanand in acelasi timp accesibil pentru tinerele familii care isi cumpara prima casa, atunci rezultatul va fi pozitiv. (sursa: wall-street.ro)