Compania avea nevoie de spațiu suplimentar de birouri, deoarece echipa sa va crește, a declarat Laura Pricopciuc, Communications responsible Merck Romania. 
„Compania Merck Romania avea nevoie de spațiu suplimentar deoarece echipa urma să se mărească, în plus își dorea un sediu mai vizibil și care să reflecte noua imagine a companiei. În Green Court am reușit să creăm un spațiu aerisit și eficient ce a devenit inspirație pentru echipă. Credem că alegerea inspirată a unui spațiu de birouri este o investiție în afacere și echipă,”  spune aceasta.

Clădirea C a complexului Green Court din București oferă un spațiu de închiriere de aproximativ 16.300 mp. Are 12 etaje și un parc subteran cu trei etaje, cu 242 de locuri de parcare.

„Conceptul din spatele proiectelor noastre – „Workplaces by Skanska” creat plecand de la nevoile chiriasilor se bazează pe patru principii de dezvoltare sustenabilă: mediul de lucru, localizarea, profitabilitatea chiriașilor și construcțiile verzi. Implementarea conceptului in  Green Court Bucharest e validată inca o data de parteneriatul cu Merck, companie de vârf din domeniul farmaceutic, cu o reputație impecabilă și tradiție îndelungată.” a declarat Aurelia Luca, Country Director Skanska Property România.

Proiectul a fost finalizat la 1 iunie 2016 și are în prezent o rată de ocupare de 83%, majoritatea chiriașilor fiind societăți IT & C. (sursa: forbes.ro)