Centrul comercial, situat în imediata vecinătate a Arenei Naţionale, este cea mai mare investiţie realizată de fondul de investiţii în România, construcţia fiind finalizată la mai puţin de un an de la turnarea fundaţiei, februarie 2014.

 

"Majoritatea retailerilor principali au început deja amenajarea magazinelor. Mega Mall se află în acest moment în ultima fază de construcţie, la ridicarea clădirii participând peste 2.000 de muncitori. Dintr-o suprafaţă totală construită de 210.000 metri pătraţi, 72.000 reprezintă spaţiul închiriabil. Suprafaţa este ocupată aproape în întregime, iar pentru cele câteva spaţii mici rămase disponibile, s-a creat o listă de aşteptare pentru potenţialii retaileri", se arată într-un comunicat al NEPI.

 

Mega Mall va găzdui peste 200 de magazine, printre care cei mai importanţi Peek&Cloppenburg, H&M, Zara, Mango, Marks & Spencer, C&A, LC Waikiki, Koton, New Yorker, Pull&Bear, Bershka, Stradivarius, Orsay, KENVELO, Lee Cooper, Tom Tailor, NEXT, Tommy Hilfiger şi Musette.

 

De asemenea, centrul comercial va avea o zonă de entertainment cu un multiplex Cinema City cu 14 săli, un centru de fitness World Class dotat cu o piscină semi-olimpică şi un nou concept de loc de joacă pentru copii.

 

Mega Mall cuprinde şi un casino, deschis non-stop, iar zona de food courtvaocupa un spaţiu impresionant de aproximativ 10.000 metri pătraţi şi va găzdui restaurante şi fast food-uri variate, precum Pizza Hut, KFC, Osho Steak, Wu-Xing, Salad Box şi Subway. Zona de cafenele include Paul, Brioche Dorée şi Manufaktura by Doncafé.

 

Mall-ul va avea 3.000 de locuri de parcare, din care 1.000 pe acoperişul complexului, care poate fi direct accesat din stradă pe o rampă rapidă.

 

NEPI are în portfoliu centre comerciale din România precum Promenada Mall din Bucureşti, City Park Constanţa, Ploieşti Shopping City, Brăila Mall, Shopping City Târgu Jiu, dar şi o serie de clădiri de birouri din Capitală şi din Cluj. (sursa: mediafax.ro)