„America House găzduiește sediul central al Mastercard în România de peste 15 ani. Este locul unde echipa noastră a crescut de-a lungul anilor și unde ne-am creat amintiri frumoase împreună. Dar pe lângă sentimentul de familiaritate, am ales să prelungim contractul de închiriere, deoarece clădirea este situată în centrul orașului, cu acces ușor la toate mijloacele de transport, oferă multe facilități, inclusiv parcare, iar spațiile de lucru îndeplinesc nevoile noastre în ceea ce privește funcționalitatea și designul", a declarat Cosmin Vladimirescu, General Manager Mastercard România și Croația.

America House este clădirea etalon de birouri clasa A din Piața Victoriei, situată în cea mai bine cotată zonă din București.

„În lumea dinamică a afacerilor, am ales să continuăm să scriem povestea PAID în America House, nu doar pentru spațiile sale de birouri, ci pentru inima vibrantă a comunității de business pe care o găsim aici. În lumina acestui peisaj urban în continuă evoluție, suntem încântați să anunțăm prelungirea contractului nostru de chirie în America House. Locația centrală și conectivitatea la pulsul economic al orașului fac din această clădire un centru vital pentru succesul nostru”, a declarat Nicoleta Radu, Director General PAID.

Țuca Zbârcea & Asociații a asistat America House cu privire la contractele de închiriere.

"Reînnoirea contractelor de închiriere ale Mastercard, chiriaș al America House în ultimii 15 ani, al PAID, chiriaș al America House în ultimii cinci ani, confirmă parteneriatul puternic pe care America House îl are cu chiriașii săi. Am dori să ne exprimăm recunoștința sinceră față de chiriașii noștri pentru că au ales să-și reînnoiască contractele de închiriere cu noi. Ne străduim continuu să asigurăm cele mai bune condiții de muncă și o comunitate vibrantă. Am obținut certificatele BREEAM Outstanding in Use și Gold ActiveScore și așteptăm cu nerăbdare să le oferim aceleași servicii de înaltă calitate în viitor. Mulțumim chiriașilor noștri pentru încrederea acordată și sperăm să continuăm relația noastră mulți ani de acum înainte!", a comentat David Hay, fondator și CEO of ADD Value Management SRL.

America House oferă spațiu pentru creativitate și inovație și îmbunătățește continuu mediul de lucru și starea de bine a angajaților. Clădirea dispune de o sală de sport World Class recent renovată de 1.500 mp, 18 stații de încărcare a mașinilor electrice, trei spații de parcare a bicicletelor, cu o capacitate pentru 60 de biciclete, dotate cu vestiare, dușuri.

America House a obținut două certificate internaționale valoroase, BREEAM in Use Outstanding și Gold ActiveScore. Dintre diferitele categorii de rating, categoria Health and Wellbeing a obținut scorul maxim de 100%.

America House are o suprafață totală de 28.806 mp de birouri clasa A și spații comerciale prime repartizate pe 8 etaje supraterane și 368 de locuri de parcare situate în 3 niveluri de parcare subterană.

Printre chiriașii zonei de retail și servicii se numără Starbucks, FruFru, McDonald's, restaurantul Gram Bistro, Noodle Pack, Submarine Burger, ATMS și 2 sucursale bancare, librăria cochetă Cărturești și Inmedio.

 

Mastercard este o companie globală de tehnologie în industria plăților. Misiunea noastră este să conectăm și să susținem o economie digitală incluzivă, de care să beneficieze toată lumea, oriunde, făcând tranzacțiile sigure, simple, inteligente și accesibile. Folosind date și rețele securizate, parteneriate și pasiune, inovațiile și soluțiile noastre ajută persoanele, instituțiile financiare, guvernele și companiile să-și realizeze cel mai mare potențial. Cu conexiuni în peste 210 țări și teritorii.

 

Pool-ul de Asigurare Împotriva Dezastrelor Naturale (PAID) este o societate de asigurare-reasigurare, cu capital privat, formata prin asocierea societăților de asigurare pentru încheierea asigurărilor obligatorii de locuințe, in conformitate cu prevederile Legii nr. 260/2008. Conform prevederilor legii, PAID gestionează sistemul de asigurări obligatorii de locuințe, care acoperă trei riscuri de bază specifice României: - Cutremur - Inundații - Alunecări de teren.